Sekss – par un ap TO

9 06 2012

Kurš pirms sāka lasīt šo blogu nokniebās?

Kāpēc šāda veida jautājumus mēs nedzirdam ikdienā? Pēkšņi visi ir kļuvuši svēti un pieklājīgi? Nu labi, varbūt šad un tad var dzirdēt ļaudis runājam par to kādas pozas tiem patīk, kāda tipa pretējā vai arī kāda tipa sava dzimuma cilvēki tiem patīk. Bet par to parasti tiek runāts tuvāko draugu lokā, it kā jokojot.
Kāpēc tiek maz dzirdēts par to, kas nepatīk un visu pārējo, kas saistīts ar un ap to? Protams, ja vien neskaita TVNET sadaļu sievietēm, kuru palasot var šad tad pasmieties.

SEKSS – drāšanās, kniebšanās, mīlēšanās, dzimumakts, jārēšanās, pišanās, kopošanās un tā tālāk. Tikai paskatieties cik mums daudz sinonīmu, lai apzīmētu vienu darbību, kura acīmredzot nepastāv!
Viss ir gandrīz tāpat kā Padumjās Savienības laikos – sekss bija, bet par to neviens nerunāja. Arī šodien ir sekss, bet par to runā caur puķītēm. Par piemēru varam ņemt neveiksmīgos vecāku mēģinājumus ieskaidrot savām atvasēm, kā rodas bērni – ‘Tevi atrada kāpostos, Tevi atnesa stārķis’ un tamlīdzīgas muļķības. Nemelojiet taču saviem bērniem! Kad mans sīcis jautās, „Tēt, kā rodas bērni?”, es viņam skaidri un gaiši pateikšu, „Mazais, es izdrāzu Tavu māti!” Un uzreiz pēc tam parādīšu ‘Daukas’ multiplikācijas filmu ‘Kā bērniņš nāk pasaulē’.
Tā būtu trauma bērna psihei? Tikai nevajag! Beidzot viņš vismaz saprastu televīzijā un citur dzirdamā vārda ‘mātes drāzējs’(motherfucker) nozīmi.

Dzimumaktam ir tik daudz formu – vaginālais, orālais, anālais un nemaz nerunājot par visām zināmajām patoloģijām, proti, nekrofiliju, zoofiliju, pedofiliju, izvarošanām utt.
‘NĒ PRAIDAM! NOST AR HOMĪŠIEM!’ Kas pie velna? Nē, tiešām, kas pie velna? Es nesaprotu cilvēkus, kas tik ‘emocionāli’ protestē pret cilvēkiem, kuriem patīk bāzt lietas tūpļos un citur. Tās taču ir viņu, nevis jūsu pakaļas. Kāpēc nenākas dzirdēt ‘Nost ar proktologiem!’? Ak, jā, proktologiem nepatīk bāzt lietas cilvēku anālajās atverēs, vajadzība spiež to darīt. Bet vai tad homoseksuāļiem arī vajadzība nespiež to darīt?
Jocīgi, bet visaktīvāk pret homoseksuāļiem protestē tieši kristieši, vismaz Latvijā. Kristieši patiešām zina kādai būtu jābūt ģimenei un seksuālajai dzīvei. Jēzus sekotāji vienmēr mācīs arī heteroseksuālus cilvēkus. Vai nav smieklīgi, ka Dieva bērnu vidū tiek plaši kultivēts ‘NEKĀDA SEKSA PIRMS LAULĪBĀM’, bet patiesībā nekāda seksa nav tieši PĒC laulībām? Tā vismaz spriežu pēc TVNET sieviešu sadaļas rakstiem, jo kā jau nojaušat, tad šis muldoņa nav apgredzenots.

Latvija piedzīvo demogrāfisko krīzi kāda nav redzēta pat kara gados, nav dabiskā ataudze, sabiedrība noveco, cilvēki aizbrauc, jaunieši nerada bērnus – šādus izteikumus bieži nākas dzirdēt un lasīt intervijās. Labi, mēs sapratām, sapratām! Bet tagad pasakiet, kāpēc tas tā ir? Vai tas varētu būt tāpēc, ka valsts nedara neko, kas vismaz radītu drošības sajūtu jaunajiem vecākiem? ‘Bezmaksas ‘izglītība’’ un astoņi lati mēnesī ir patiešām tas, kas vieš vēlmi padarīt grūtas Latvijas zeltenes.
Bet varbūt pie tā visa ir vainojams vēl kāds cits, ne tikai ļaunā un sliktā valdība? Padomāsim loģiski! Vieni no lielākajiem demogrāfiskās krīzes izraisītājiem ir arī tādas lielveikalu ķēdes kā ‘Maxima’, ‘IKI’ un ‘Rimi’. Jūs teiksiet, „KO? Šī ieraksta autors ir galīgi saspiedis galvu! Kāds vispār ir sakars veikaliem ar demogrāfisko krīzi?” Un tieši šajā brīdī es aicinu jūs padomāt par to, kas atrodas pie veikalu kasēm. Jūs stāvat garajās rindās pie kasēm un neviļus jūs VIENMĒR sākat pētīt, kas tad labs šeit ir izlikts. (Un vai nav jocīgi, ka veikalā ir divdesmit kases, bet darbojas tikai četras?) Jūs pētāt plašo cigarešu, košļājamo gumiju un šokolāžu klāstu, līdz brīdim, kad jūsu sejā iezogas neķītrs smaids, jo esat ieraudzījuši PREZERVATĪVUS. Nepārprotiet mani, drošs sekss ir labs, bet pasakiet kāds man lūdzu, kāda velna pēc netālu no prezervatīviem ir novietoti arī plastmasas maisiņi. Kāpēc netiek domāts par ekoloģiju un demogrāfiju? Būsim atklāti, daba visus nav apveltījusi ar skaistumu. Jūs paši esat kādreiz mēģinājuši pie fiziskas slodzes elpot plastmasas maisiņos? Nosmakt taču var! Tagad jūs saprotat kāpēc Latvijā ir tik daudz vientuļo māmiņu?

‘Drošs sekss’ arī ir visai interesants termins. Ja čalim ir maska un nazis, to sauc par izvarošanu. Bet varbūt viņš vienkārši baidās no meitenes un tādējādi cenšas nodrošināties, aizsargāt savu dzīvību? Kas tikai nav redzēts ‘National Geographic’ – dievlūdzēju mātītes pēc pārošanās nokož tēviņiem galvas; melnās atraitnes ne tikai nogalina, bet arī apēd tēviņus.
Es vienmēr esmu prātojis visādas lietas par izvarošanām. Protams, neko tādu, lai pats tādas varētu veikt, bet gan tādas nianses kā – ja Tu sievai ceļā no darba uz mājām sagādā pārsteiguma seksu, vai tā ir klasificējama kā izvarošana? Jo galu galā, jūs taču esat laulājušies un asumiņš jau visiem ir vajadzīgs.

Nē, tomēr nē. Izvarošana ir dzīvnieciska padarīšana. Tik pat dzīvnieciska kā aizvēsture, kad sievietes jeb, pareizāk sakot, mātītes, pārdevās par pārtiku un pajumti, pretim dodot vagīnu un pēcnācējus. Skarbs un nenozīmīgs pārošanās paradums.
Zinātnieki apgalvo, ka cilvēki un delfīni esot vienīgie zīdītāji, kas pārojās tikai labsajūtas dēļ. Bet kā visiem zināms, viss vecais atkal nāk modē. No vectēvu lauku šķūnīšiem tiek izvilkti vecie divriteņi, tie tiek atjaunoti un atkal lietoti. Tāpat arī atgriežas skarbais un dzīvnieciskais sekss. Tik dzīvniecisks, ka dažs labs pat iedomājas to darīt ar veco labo brūnaļu vai mājas runci Muri. Bet ko tur daudz, arī cilvēks ir dzīvnieks. Un ja cilvēks ir dzīvnieks, tad kāpēc viņš to nevarētu darīt ar citiem dzīvniekiem? Tikai tāpēc, ka tie nav cilvēki? Es šeit saožu jau kaut ko līdzīgu rasismam.
‘Ak, tas neveiklais brīdis, kad Tev ir jānoraida viņas flirtējoši skatieni, jo Tu saproti, ka viņai ir sešpadsmit. Kas ir samērā liels vecums priekš suņa…’
Bet kāpēc cilvēki tiek tiesāti par to, ka ir pārojušies ar dzīvniekiem? Neviens nav iedomājies, ka varbūt pie vainas ir arī dzīvnieki? Nē, nopietni! Jums ne reizi nav suns apķēris kāju un sācis to čakarēt? Es, protams, nevienu neaizstāvu, bet… Klau, kāds to varētu uztvert par tādu pašu mājienu kā sievietes plauksta uz vīrieša mantības. Just sayin’.

Man patīk, ka runājot par šādām tēmām parasti uzrodas kāds ‘gudrais’, kurš iebļaujas, virtuāli vai arī pavisam reāli, „Nosist tādus!” Jā, nosist! Nosist un atdot nekrofiliem. Nē, tomēr nav labi tā darīt ar līķīšiem. Nolādēts! Sanāk, ka nekas ko cilvēks dara nav labi.

Un tā tas laikam arī paliks. Vienmēr atradīsies kāds cilvēks, kurš meklēs jaunu veidu kā apmierināt savas vajadzības un tieksmes. Grūti ir apzināties šajā šizofrēniskajā pasaulē, kas ir labi un kas ir slikti. Šķiet, ka cilvēce pati nav sapratusi, kas tai patīk un kas nē. Kamēr vienā Zemes pusē kāda lieta ir TABU, tikmēr otrā nostūrī tas pats ‘aizliegtais auglis’ tiek lietots ikdienā.

P.S.
Ceru, ka tie, kas izlasīja šo ierakstu līdz galam, saprata, ka šis bija ciniski melns humors un pie kāda punkta pat pasmaidīja.

Arrivederci!


Darbības

Information

6 komentāri

14 06 2012
Thomas

Nu vecīt, šitas bija labs gabaliņš. Liekas man bija 8 gadiņi un mummai prasīju kur mani dabūja, sākumā atgaiņājās no manis, bet tad pateica no vēdera.
Un paliku vēl lielākā neziņā. Kā tā no vēdera? Kā tur nokļuvu tu mani kā apēdi nejauši? Atbildes nebija 😦
Tikai skolā kad jau gāju 5 klasē mums ar vecāku piekrišanu mācīja šīs zinības. Tagad zinu kur un kas jādara ir un tabū tas nekad man nav bijis.
Sex dēļ tā mēs ir dzimuši un tā dēļ ar mirsim un nelaimīgs būs tas kas mirstot apzināsies kad nekad neko tādu nav darījis.

25 06 2012
Mēnessmeitēns

Kā vienmēr – lieliski! 🙂
Es laikam biju vienīgais bērns, kurš vecākiem nejautāja, kur un kā esmu radusies. Jo, mēs ar draudzeni setā piespiedām pie sienas mūsu bērnības draugu, kurš ir vecāks nekā mēs un, viņš mums visu izstāstīja! 🙂

25 06 2012
Treiseris

Nežēlīgi! 😀

5 08 2012
abc

Pasmaidīju pie tā punkta par seksu pēc laulībām 🙂 Tas bija trāpīts 10niekā.
Tālāk gan aizrakstījies garām, puse raksta par dzīvniekiem un izvarošanām? Tas nav nopietni.

5 08 2012
Treiseris

Tas ir ne tikai nopietni, bet tā ir arī realitāte, ko cilvēki izliekas neredzam. Tikai ar cinismu ir iespējams tam pievērst uzmanību.

6 01 2013
Mārtiņš

Ne tikai pasmaidīju (divās veitās) , bet ari aizdomājos. Itkā joks, bet katra’jokā daļa taisnības. Un arī par baznīcu, kas nosoda homoseksuālismu. aizdomājos. kaut kā jokaini, ka baznīcā tik daudzi priesteri ņem priekšā bērnus. Reizēm liekas, ka vajag sabiedrību sapurināt, lai vismaz iziet tā no saviem aizspriedumiem un paskatās uz lietām no citas puses. Visu cieņu par rakstu!

Komentēt